Intarso Genk 2024 dag 2.

Vandaag mochten de dames bij het krieken van de dag uit de veren. En de voortekenen zagen er goed uit. Beide hadden op weg naar de wedstrijd hertjes gespot. 🦌🦌.
Sofie toonde van in het begin het zelfvertrouwen van de laatste reeks van gisteren en schoot van het eerste tot laatste schot met de flair van een ervaren schutter. Ze beloonde zichzelf met een mooie 610,4. Ine schoot van in het begin uit de startblokken alsof ze nooit anders doet dan in de roos mikken. Slechts 7 x 9 op 60 schot. Een sterke wedstrijd die resulteerde in 616,2. Een persoonlijk record en voor de eerste maal een internationaal selectie punt. Chapeau.
Daan zit wat in een vertrouwenscrisis waardoor de schoten niet altijd uitkomen waar gewenst (570). In sport zijn het soms kleine details die beslissen over winst of verlies. SPR beschikt over genoeg ervaring om te weten dat hij niet zomaar alles kwijt is en dat we hem hierbij ook zullen steunen om door deze mindere periode te geraken.
Als laatste was Frederik aan de beurt vandaag. Teveel gefocust op de ene details en daarbij misschien andere zaken over het hoofd zien, overconcentratie of gewoon een offday ? Wie zal het zeggen. Uiteindelijk liet hij een 551 noteren. Goed. Zeker, maar ondertussen zijn we waarschijnlijk al teveel verwend dat we altijd maar meer willen. Hoe dan ook denk ik dat hij morgen de puntjes op de i zal willen zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *