The BOA story 2017

Het zit er weer op. Was het goed ja, was het super ja. We trokken opnieuw met een mooie delegatie rode vestjes naar Marche en Famenne om deel te nemen aan het belgisch kampioenschap karabijn en luchtpistool. De meesten kwamen toe op vrijdag in de namiddag. Een eerste aperitief werd genuttigd na het trotseren van een wreed ambetante omleiding langs een k#@teweggetje. Er werd verzameld in de tijdelijke bar wegens de verbouwingen die werden uitgevoerd.

Nadat iedereen zijn lippen had bevochtigd namen we met 30 plaats in het restaurant aan een lange tafel. Na een korte speech werd een aperitiefje aangeboden op kosten van Spr. De lekkere gerechten werden zeer gesmaakt, er werd wat afgelachen en hier en daar vloog er wel eens iets door de lucht.

Als afsluiter trokken er een paar mensen nog eens naar de bar waar er live muziek speelde. Pascal kon zich niet meer inhouden en toonde zijn kunsten op de dansvloer.

[huge_it_videogallery id=”4″]

Omstreeks 0u30 was het voor iedereen bedtijd.

De volgende ochtend werd er samen ontbeten en vertrokken de meesten vroeg om de jeugd te gaan steunen. Remi, Bertil, Daan, Rhune, Brent, Rani, Bran en de 2 Maxim’s schoten een verdienstelijke wedstrijd.

Remi zorgde voor een bronzen medaille.

Voor vele schutters was het hun eerste BOA, ook voor Rhune was het de eerste kennismaking. Ze schoot alsof het haar 10e deelname was en plaatste zich zowaar voor de finale, er waren veel mensen die zich afvroegen wie dit nieuwe talent was. In haar eerste finale eindigde ze op de 4de plaats naast enkele oude rotten in het vak. Een superprestatie Rhune, we zijn heel trots op je !!

[huge_it_videogallery id=”2″]

De eerste dag was er dus 1tje met veel emoties. Terug in het hotel werd dit met de nodige nattigheid gevierd en vervolgens trokken we met zijn allen naar het centrum waar Monika een prima eetgelegenheid had uitgekozen. Vriendelijk personeel en heerlijke gerechten. Voor herhaling vatbaar. 

Terug naar het hotel in de gietende regen. Ideaal voor de spijsvertering. Er klonk muziek uit de bar en een paar dappere mensen lieten zich verleiden om eens uit de bol te gaan. 

[huge_it_videogallery id=”1″]

Dag 2, droge mond en een houten kop. Snakkend achter een kop koffie naar het ontbijt gaan en onderweg je natgeregende muts tegenkomen op straat die je blijkbaar gisteren verloren had. Na het deugdoend ontbijt zo snel mogelijk de wagen in en voor de laatste keer de kronkelende weggetjes trotseren. Vandaag was het de beurt aan Frederic, Davy, Sabine, Valerie, Ine, Jan, Gonzo, Taffi, Monika, Ricardo, Pascal en mezelf. Opnieuw was dit voor enkele personen de vuurdoop. Frederic scoorde 541 en Davy 542. Een mooi resultaat.

Sabine schoot 316 en was tevreden.

Ons Valleke schoot haar persoonlijk record 363 en schoot zo de 4de hoogste score in haar reeks en plaatste zich voor de finale. Daar sloeg de stress helaas toe en ze eindigde op de 8ste plaats. Toch een dikke proficiat Valerie !

Ine tekende ook voor een persoonlijk record van 402,5 en plaatste zich zo als 8ste voor de finale waar ze helaas als eerste sneuvelde. Toch was ze zeer tevreden, eerste deelname, persoonlijk record en finale deelname. Super gedaan Ine.

De jeugd Ricardo, Bran en Daan deden hun best en scoorden respectievelijk 519,9 -574,5  en  573,4. Mooie scores die beloven voor de toekomst. Proficiat jongens !

 

 

Pascal, Gonzo en mezelf zwoegden ons door de 60 schoten .

De prijs DRESSED TO IMPRESS gaat naar Tafi.

We mogen heel trots zijn op alle schutters die deelgenomen hebben. Er zijn heel mooie resultaten naar boven gekomen die ons een mooie toekomst beloven. Een bronzen medaille en 3 finaleplaatsen is heel mooie. Het was een schitterend weekend waar we lekker hebben gegeten, veel gelachen en op tijd iets gedronken hebben. Hierbij wens ik iedereen, maar vooral ook de sympathisanten te bedanken voor de steun en het geloof in onze club.

Bij mezelf overheerste weer het “WE ARE FAMILY” gevoel en dat is waar SPR voor staat.

SPR RULES !!!