Info Gewest 2019

Beste Schutters,

Voor de nieuwe mensen even een woordje uitleg:
Dat zijn 5 wedstrijden in het voorjaar en 5 in het najaar.
Je kan ofwel de donderdagavond jeugd vanaf 18u30 en volwassenen vanaf 19u30  (kom op tijd daar wie ingeschreven is schiet eerst!!!!) schieten en op zaterdagnamiddag vanaf 13u30 tot 16u.
Je schiet uiteraard voor jezelf en de beste 4 van elke club gaan voor het clubklassement. Dit telt enkel als je de wedstrijden op de wedstrijd zelf schiet. Als je eens niet kan deelnemen kan je ook altijd een wedstrijd inhalen die telt niet mee voor het clubklassement. Je mag enkel de wedstrijd die je bij ons mist inhalen bij ons de rest moet je in andere clubs inhalen.
Voor de eerste wedstrijd donderdag 7/02 of zaterdag 9/02 kom je gewoon naar onze club schrijf je je in aan de tafel bij mij. Betaal je 1x voor 2019 3 euro lidgeld en 2 euro voor deze wedstrijd. Dan wacht je tot ik je naam zeg en kan je dan je reeks schieten. Na afloop krijg je ook je uitslagblad.
KSPR is bij ons Sint Pieters Roos
DSB zijn de derbyschutters onder de watertoren langs de Gentpoortvest
SBS zijn de Sint Baafsschutters zij zitten langs de Legeweg 83 in Sint Andries in het parochiaal centrum.
X-shooting zit in Loppem in de sporthal “De strooien hane”
Vossenhul zit in de sporthal in Knokke
Mocht je nog vragen hebben mag je altijd een mail sturen of een ander bestuurslid aanspreken we staan altijd klaar om jullie te helpen.
Wil je laten weten of je hieraan deelneemt dan weten we ongeveer met hoeveel we zijn voor onze club.
Het is goed om ook al beginnende schutter deel te nemen aan zulke wedstrijden zo leer je schieten op andere standen en met andere belichting.
We wensen beginnende en gevorderde schutters een mooi schietjaar toe geniet van al wat je doet. Veel succes allemaal
mvg
Monika en het volledig bestuur van Sint Pieters Roos