Intarso Genk 2024 Dag 3

3 dagen toernooi (en een voetbalmatch op het scherp van de snee) kruipen toch wel in de kleren. Bij toeschouwers, supporters en waarschijnlijk ook wel een beetje bij de schutters.
Frederik was opnieuw de vroege vogel van dienst en hij had er vanaf het eerste proefschot zin in. De tienen vlogen er vlotjes in dat hij er bijna zelf bang van werd. De wedstrijd was een groter gevecht dat hij mooi afsloot met 562 en een leuke 97 als laatste reeks van zijn toernooi. Hij behaalde hiermee opnieuw een internationaal selectiepunt!!
Daan toonde de ware fighting spirit. Naakte cijfers zeggen nooit alles. Maar hij beet door, ging ervoor bij elk schot en kon zijn driedaagse afsluiten met een 100,5. He will be back. Gewoon geduld, veel werk en doorzetten. Dat komt wel weer goed.
Onze dames mochten als laatste hun toernooi afsluiten. De wedstrijd na een sterke prestatie is meestal de moeilijkste. Maar we weten welke doorzetters deze ladies zijn. Sofie vertrok als een speer, 103,5. Zelfs wij kregen er warm van. Ze had efkes tijd nodig om dit te verwerken maar nadien verscheen de ene tien na de andere op haar scherm. 609,3 was dan ook een lekker resultaat “efkes tussen het studeren door”. Ze slaagde er dit weekend in om 2 regionale selectiepunten mee te nemen naar Brugge. Missie geslaagd!!
Dag 3 en de rug deed weer wat lastig bij Ine. Natuurlijk niet bevorderlijk voor de stabiliteit maar ja….. dan bijt je wat harder op de tanden. Vechten, wroeten, opstaan en weer doorgaan. Zelfs een domme 8 kon haar er niet van weerhouden opnieuw een 610,4 te schieten.
3 dagen op toernooi met delegaties uit Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Engeland, Guernsey en India staat gelijk aan strijden op een ietsje hoger niveau dan gewoon in de club. Maar zoals we al wisten staat SPR garant voor degelijke begeleiding binnen de nestwarmte van een topclub. En we mogen dan ook trots zijn op wat onze schutters in Genk presteerden. Verslag door Jan Gheleyns (waarvoor dank!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *