Intarso Genk 2024 Dag 1

Op de eerste dag mocht Frederik de spits afbijten. Hij schoot een meer dan degelijke wedstrijden waarbij een aantal schoten net aan de verkeerde kant van de lijn vielen. Bij pistool is het verschil tussen 9,9 en 10 toch wel van belang. Zo miste hij de finale op 1 puntje, 559. Maar dat komt zeker goed in de eerstvolgende dagen.
Daarna mocht Daan de arena in. Na een week ziekte waren er wat twijfels. Hij vocht voor elk schot, maar het lichaam gaf niet mee. Nu goed recupereren en morgen opnieuw proberen. 580,3
Als laatste kwamen onze dames in actie. Sofie had wat last van de zenuwen. Maar na wat kleine aanpassingen in de wedstrijd toonde ze toch welke stappen ze op training had gezet. Een mooie 104,5 als laatste reeks was dan ook een mooie beloning voor het harde werk. 599,8.
Ine heeft hier natuurlijk al wat meer ervaring mee, wat niet wil zeggen dat dit allemaal zo evident is. Ze schoot een mooie constante wedstrijd die ze besloot met een mooie 612,1.
We kijken al uit naar de volgende dagen en blijven supporteren voor onze SPR ambassadeurs. Bedankt voor het verslag Jan Gheleyns!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *