Nieuwjaarswensen van de voorzitter

NIEUWJAARSWENSEN VAN DE VOORZITTER

Wat vliegt de tijd

Voor wij het goed beseffen, is het weer eens eind december. Het lijkt alsof elk jaar korter is dan het voorgaande jaar. Dat is natuurlijk niet zo. De tijd gaat niet sneller, want het heeft te maken met de omlooptijd van de zon, de maan en de aarde. Het is al een paar miljard jaar zo. De tijd gaat dus niet snel, maar wij gaan snel aan de tijd voorbij. Door onszelf bezig te houden met de dingen die wij leuk vinden om te doen, vliegen de dagen, weken, maanden letterlijk en figuurlijk voorbij. En wat vinden wij leuk om te doen? Iedereen zal daar andere invullingen aan geven, maar één ding hebben alle leden van Sint-Pieters-Roos gemeen: de passie voor de schietsport!

Binnen een paar dagen vieren we het nieuwe jaar. Dan zullen de glazen op vele plaatsen gevuld worden. Het is vooral het glas kunnen heffen met degenen die je nauw aan het hart liggen en hopen op een jaar met elke dag zon en alleen maar positieve dingen, als dat eens even kon.

Ik wens jullie voor de laatste dagen van ’t jaar veel gezelligheid met elkaar en voor de 366 dagen die dan volgen, veel geluk, een goede gezondheid en weinig zorgen. En last but not least, mooie resultaten, en veel eremetaal.

Welkom in 2024.

Gilbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *