Kerstschieting 2023

Zoals gewoonlijk was de SPR Kerstschieting weeral een hit ! Iedereen had zijn best gedaan om de kerstsfeer er in te brengen. Van allerlei modellen kerstmutsen tot kerstballenoorringen tot “foute” kerstpulls tot ludiek kerstondergoed… Matthias showde zijn kerst-boxershort met chippendalesgehalte en Gerard poseerde frivool met zijn sexy kerst-string, hilarisch ! Zelfs de kerstman “in person” kwam op bezoek en trakteerde gul. De toffe peï achter de bar had zijn handen dan ook meerdan vol. Maar wie was dat jochie achter die witte baard ? Nu terug naar het echte werk. Drieëndertig schutters hadden zich ingeschreven. Hubert had weeral zijn stinkende best gedaan en voor heel wat variatie gezorgd in het schietkraam. Wat had hij nu uit zijn mouw geschud, inventief en creatief als hij is : een zelf gemaakt “draaiend” reuzen uurwerk met ballonnen erin verwerkt, begin er maar aan ! De traditionele kerstbomen met kerstballen van groot naar klein mochten niet ontbreken en er was ook een keuze aan eendjes of half weggestoken knikkers beschieten, voor elk wat wils. Bij elk raak schot kon je nog extra punten winnen, graaien in een zak met zwarte en witte marbels, zwart 1 punt en plus, wit 2 punten en plus. Het startschot werd gegeven. Tussen alle gemoedelijke drukte in floreerde Sofie gewillig rond met broodjes van Tattie’s en Steven stak nog maar eens een tandje bij tijdens happy hour. Het werd een nek aan nek race. Na het laatste schot was er een ex aequo. Hubert en Jesse, elk 12 punten, moesten kampen. Jesse bleek de beste kerstballenschutter en kreeg spontaan applaus. Hij
mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen, een “Laplander”muts, tof zeg !

Proficiat Jesse !

Daniel werd eervol derde met 11 punten, chapeau als pistoolschutter, Ho Ho Ho ! Ook onze allerjongsten deden hun opperste best, Chase en Arwen, elk 8 punten, bluven goan !
De olympische gedachte “deelnemen is belangrijker dan winnen” werd zoals gewoonlijk in acht genomen en elke deelnemende schutter ging voldaan naar huis met een ferme kerstkalkoen onder de arm.
Nog een welgemeende dankuwel van de voorzitter aan alle mensen die gewerkt hebben achter die
beruchte schermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *