Brugse atleet Eric De Rocker overleden.

De Brugse atleet Eric De Rocker had een groot hart voor de sport. Hij begon met atletiek, basketbal en krachtsport en sloot zich later als atleet bij de masters aan bij Olympic Brugge. In 2017 ontving hij de Brugse trofee van Sportverdienste. Eric werd 67 jaar.

Sint-Pieters-Roos wenst hierbij zijn medeleven te betuigen aan vrienden en familie en aan zijn partner Carine Vermassen, die welgekend is in het Brugse schuttersleven. Veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Eén antwoord op “Brugse atleet Eric De Rocker overleden.”

  1. veel sterkte carine zopas in gent heb ik fernande de roo en haar partner ronny hebben mij het droevige nieuws van het overlijden van je dierbre eric veel sterkte vanwrghe oude collega porrez freddy van balegem en welk adres woon je in brugge grt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *