Happy, healthy, sporty and lots of new friends year!

Hoe moet ik het zeggen? Een gelukkig nieuwjaar…. zo cliché en eigenlijk ongepast gezien de huidige omstandigheden. Het duurt lang, héél lang. Iedereen is het moe en snakt naar contact, samenzijn een knuffel en het glas heffen met de dierbaren. Wat we wel weten is dat corona iedereen “graag” ziet, niemand wordt gespaard. Voor vele sportclubs is dit een heel moeilijke periode die maar blijft duren. Ook voor ons beste leden/sympathisanten is het een harde noot om te kraken. We hebben onze toekomstplannen uitgestippeld en reeds een heel grote stap gezet (het dak). Het wegvallen van eventuele inkomsten hebben we ingecalculeerd maar graag hadden we er zo snel mogelijk terug ingevlogen. To wait, attendre, warten, czekać oftewel het wachten is er voor iedereen. Maar het komt goed! Het komt goed! Ik schrijf het 2x omdat het goed ZAL komen. Alles zal terug op zijn poten terechtkomen en we zullen verder bouwen aan de toekomst van Sint-Pietersroos. De club met een visie, missie en waarden die het in zijn hart draagt. Met leden die er voor elkaar, en voor de club zijn en die zich belangloos hiervoor inzetten. Samen gaan we in dit overgangsjaar ervoor gaan, voor elkaar, voor jezelf en voor de club. Dus hierbij wens ik jullie vanwege het ganse bestuur een gezond en gelukkig nieuwjaar! Hopelijk tot binnenkort!

Bene agere et nil timere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *