The Fantastic 4 zetten SPR op de kaart !

Crazy, zot, ongelooflijk, spannend, nagelbijten, lachen, tranen, juichen en je Spr-shirt showen. Met pijn in het hart schrijf ik dit artikel (omdat ik dit historisch weekend heb gemist). Maar met een stralende glimlach en een bonzend Spr-hart doe ik het toch. Toen ik woensdagavond de laatste keer de schutters zag die eerstdaags zouden vertrekken naar Genk was ik trots. Een delegatie van 4 personen die dankzij het VSK en hun reeds bewezen prestaties konden deelnemen aan een internationaal toernooi, waaauw !!! Volgende kleppers vertrokken :

 

 

 

 

 

 

 

              Rhune                                    Ine   

Frederic en Valerie 

Zoals gewoonlijk was er de nodige steun van Lange Jan, die er voor alle schutters was. De eerste dag van de wedstrijd was iedereen zoals verwacht redelijk zenuwachtig. Al is het niet de eerste keer voor sommigen, het doet je toch altijd iets om andere schutters/schutsters van andere landen tegen het lijf te lopen. Hoe ze het gedaan hebben kan je lezen in de volgende posts. Na de eerste dag werd er samen gegeten in een bizar “kanibalistische” eetgelegenheid, volgens de menukaart toch ……

De volgende wedstrijden gingen de scores in crescendo en stonden onze pistoolschutters in de kijker. Frederic 562/600 en Valerie 543/600 + 2 finaleplaatsen en een superfinale. Topprestaties en mooie visitekaartjes. Rhune en Ine zorgden voor enkele spannende wedstrijden (jaja, we keken mee live).  Op zondag was de Spr-mascotte zelfs overgekomen om onze schutters te steunen !

Onder al de deelnemers die 3 dagen hadden deelgenomen werd er een wapen verloot. En het was toch Valerie die prijs had zeker !!! Dat compenseerde de stress van haar finales meteen. Een prachtwapen !!!

Dus voor Sintpietersroos was dit een eerste hoogtepunt dit jaar. Volgend jaar wil ik erbij zijn, U toch ook? Ik begin alvast te trainen 🙂

#PROUDTOBESPR#PREUSLIK40

@ iedereen bedankt voor de fantastische pics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *