Resultaten Intarso Cup Genk dag 3

Alle uitslagen dag 3 klik hier.

Onze pistoolschutters hebben alvast de toon gezet voor de 3de en laatste dag. Frederic zette een ongelooflijke 562/600 neer !!! Te zot voor woorden. Helaas was er een heel sterk deelnemersveld en viel hij net buiten een finaleplaats. Maar dat is bijzaak. De grote inzet, de innerlijke rust en het goeie gezelschap hebben Frederic zeker een mega machtige voldoening gegeven. En wij ? #PREUSLIK40 !!!!!

Valerie bevestigde opnieuw haar bloedvorm met een schitterende 543/400 en plaatste zich zo voor haar 2de finale. Dit wordt weer nagelbijten… Proficiat Valerie, het is opnieuw bewezen loon naar werk. Succes met de finale, maar voor ons kan dit niet meer stuk !! #PROUDTOBESPR#PREUSLIK40

Rhune heeft ondanks nieuw wapen/kledij een mooie 589/600 geschoten. Goed gedaan Rhune !!!

Ine was klaar voor haar 3de wedstrijd. Het werd ook haar hoogste score. Ze behaalde 606,4/600. Een mooie 3-daagse, proficiat Ine !!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *