ISSF avontuur in Munchen voor Frédéric!

Egypte, Turkije, Argentinië, Frankrijk, Duitsland, Canada, team USA…… 87 landen stuurden hun atleten naar München. Om maar te schetsen hoe fier we waren dat onze Sint Pieters Roos schutter daar zijn plaatsje tussen had verdiend. En dat allemaal gewoon omdat iemand zei, Frédéric laat dat karabijn zijn ge zijt ne pistoolschutter. 🤣🤣
Op zondagmorgen nog een spier in de nek verrokken, maar Frédéric zette in de vroege ochtend koers naar zijn eerste world cup. Geflankeerd door de grootste schutters zou er al eens wat stress kunnen optreden. Maar Frédéric heeft in het laatste jaar serieuze inspanningen geleverd om op alle vlakken een stap vooruit te maken. De eerste proefschoten waren al van hoog niveau maar dan moet het je nog kunnen doortrekken in de wedstrijd ook. Vanaf de eerste reeks zat alles goed 96, 95, 94, 95 en 95. Jawadde en dat op je eerste world cup. Il faut le faire. Eindigen deed hij met een 92, waarbij een aantal schoten net aan de verkeerde kant van de lijn vielen.
Opnieuw een internationaal selectiepunt, 567. Een sterke prestatie. Hopelijk kan Frédéric met zijn resultaten onze jeugdige schutters motiveren om de extra inspanning te leveren. En kunnen we in de toekomst dan opnieuw onze schutters steunen op grote wedstrijden.

3 antwoorden op “ISSF avontuur in Munchen voor Frédéric!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *