Verslag BOA 2023

Eindelijk was het zover, tijd voor een nieuwe BOA. Deze keer opnieuw in Marche en Famenne. Als uitvalsbasis hadden de meest mensen gekozen voor de Floreal Club in La Roche. We verzamelden met z’n allen aan de foyer om vervolgens met de toffe groep iets te gaan eten in het centrum. Het bestuur trakteerde met de apero en iedereen kon genieten van een lekkere maaltijd. Er werd nog een klein vervolg aangebreid in de bar van het hotel. De eerste schutters werden zaterdag namelijk al verwacht om 8u15 in het sportcomplex WEX. Op de eerste dag slaagde Dirk Clement er in om een bronzen medaille te behalen! Dikke proficiat!!

Er was een finale voor Ine waar ze jammer genoeg niet kon doorstoten tot de top 3.

Zaterdagavond was het dan tijd voor de apero in het hotel en een maaltijd in het restaurant. Na het dessert trokken we richting dansvloer aan de bar en maakten we plezier tot 3u00.

Zondagochtend ontbijt en vervolgens opnieuw richting BOA. Dit was de dag voor onze pistoolschutters. Valerie en Frédéric schoten zich naar een plaats in de finale maar sneuvelden helaas net voor een podiumplaats. Frédéric schoot een mooie 563 in zijn kwalificatie.

Ook de jeugd heeft opnieuw de nodige ervaring opgedaan om verder te groeien in de komende maanden. Het was alweer een top-editie qua ambiance en op sportief vlak. Wat een club!!!

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S

#PROUDTOBESPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *