HO HO HO……What a night!!!

Nog even aan het bekomen van gisterenavond. Wat was dat? Spanning, grote opkomst, culinaire hapjes, crazy schietproeven, verklede mensen, happy hour, de kerstman kwam langs en loste een schotje, euforische elfjes, gekke truien en mutsen, gat in de nacht, sing-along en kalkoenen voor iedereen!!!!!

Om 20u00 begonnen we aan de 1ste ronde na de speech van onze voorzitter. Onze handige Hubert bewees opnieuw over welke creatieve geest hij beschikt en hoe handig hij ook is. De proeven waren “du jamais vu”. Meer dan waarschijnlijk uniek in België en omstreken. Een draaiende kerstboom en “The time machine”. Een draaiende klok met grote en kleine gaten waarachter een ballon als doel was gemonteerd. De grote en kleine wijzer slingerden langs de openingen die op regelmatige tijdstippen werden afgesloten. The element of surprise!

Deze uitdaging werd door iedereen gesmaakt. Schutters die raak schoten konden consumptiebonnen winnen als de knikkers wat wilde meewerken. Onze jongste schutters Arwen en Chase staken de handen uit de mouwen en hielpen Hubert een handje om de kerstballen/ballonnen te vernieuwen.

Tussen en tijdens de rondes (we waren met 35 schutters) kwam Lorenzo op de proppen met superlekkere hapjes. Passeerden onze smaakpapillen: tartaar van gerookte zalm – een wintersoepje – thaise mosselen – gebakken coquilles – wildstoverij met aangepaste puree – witte en bruine chocolademousse. Bedankt voor de heerlijke hapjes Lorenzo! Hierbij enkele foto’s:

Na 3 rondes was de proef voorbij. Omdat we niet graag overschot hebben schoten we als toetje alle overgebleven ballonnen/en kerstballen stuk 🙂

Ondertussen hadden we ook al onze happy-hour achter de rug. Iedereen had dus wat minder centjes nodig om nog te genieten van de SPR-spirit. Lichten werden gedimd en de muziek ging wat luider. Enkele stoelen werden verschoven en hier en daar kwamen de benen los. Aan de bar werd er nog gefilosofeerd over de zin van het leven. Zin om naar huis te gaan? Daar was niet onmiddellijk sprake van. Genieten genieten genieten. Dit is onze sterkte, samenhorigheid en amicaliteit. Iedereen, jong en oud maakt deel uit van dit zalig clubje!

#PROUDTOBESPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *