Daan wint de beker van Vlaanderen!!!

Onze schutters reisden vandaag af naar Mechelen om te strijden voor de beker van Vlaanderen.

De passage van Sint-Pieters-Roos ging niet ongemerkt voorbij. Onder de deelnemers Chloe, Ine en Daan. Chloe deed haar best en behaalde een mooie 4de plaats. Ine schoot zich naar een podiumplaats en behaalde zilver! En finaal kwam de kers op de taart. Daan kwalificeerde zich voor de finale met een nieuw persoonlijk record van 609,7. In de super spannende finale trok Daan aan het langste eind en won met zijn laatste schot 10.8 de Beker van Vlaanderen!! Proficiat aan alle schutters!! Het bestuur en de club is héél trots op jullie!

Nabespreking met een heel trotse trainer Jan Gheleyns.

#SPRONTOP!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *