Sint Pieters Roos op Jeugd-Sport-Cultuurmarkt

We kunnen opnieuw terugkijken op een geslaagd editie. Op zondag 18/09 stonden we met een mooie stand en digitale wapens op het Zand. De weergoden waren ons gunstig gezind. Het startte allemaal wat rustig maar vanaf 13u45 tem 17u00 waren onze standen full-time bezet. Dit vooral door de nieuwsgierige jeugd. Er weerklonken woorden zoals “cool” “amai moeilijk” “dit is wel leuk” ” dit wil ik proberen”. Met ons gedreven team zorgden we voor een leuke, veilige beleving van onze sport. We kijken alvast uit naar onze eerste trainingsavond met hopelijk nieuwe gezichten. Bedankt Sportdienst Brugge voor de organisatie van een geslaagd evenement!

Eén antwoord op “Sint Pieters Roos op Jeugd-Sport-Cultuurmarkt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *