Wolfpack-Paintball-Hamburgers-Sleepover

De dag van de jeugd. Wegens corona hebben we deze de laatste jaren niet kunnen organiseren. Maar tijdens de laatste vergadering (met de nodige steun van Sabine) werden er in sneltempo beslissingen genomen. Wat een dag was dat!! In de namiddag vertrok de groep met de wagen naar het paintball-terrein. Hierbij een dikke merci aan de ouders die gereden hebben. Na een korte voorstelling was het tijd voor actie.

Desondanks dat het een “soft” paintball was hebben de meeste toch een tijdelijke herinnering gekregen aan dit sportief gebeuren. In de club werd ondertussen alles klaargezet om de actievelingen te ontvangen. Party-tent, lights and music.

Lorenzo was King of the BBQ en zorgde voor uitstekende hamburgers! De jeugd ging aan het pokeren of speelden darts. De ouderen gingen voor een gezellige babbel met een drankje. Bij de start van de avondschemering werd de vuurkorf erbij gehaald. Time for marshmellows!! Na een vermoeiende dag werd er nog een filmpje bekeken (al dan niet vanuit de slaapzak). Donderdagochtend werden de ontwakers nog getrakteerd op een lekker ontbijt.

De ideeën en ondersteuning van Sabine waren een schot in de roos. De jeugd genoot ten volle van het initiatief en zorgde voor een echt groepsgevoel. Sint-Pieters-Roos is ONE!

Hierbij wens ik ook nog eens alle aanwezigen, bestuursleden, ouders en iedereen die ik vergeten ben te bedanken voor deze onvergetelijke dag!

#SPR4EVER#ONE-TEAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *