Samenvatting dag 2 Intarso-cup. ZILVER voor Daan!

Op de 2de wedstrijddag slaagden alle schutters erin hun prestatie van gisteren te verbeteren. Hun behaalde resultaten werden beloond met 3 finaleplaatsen! Sofie, Frédéric en Daan moesten dus vanmiddag opnieuw aan de bak. En Daan DID IT AGAIN!! Na een héél sterke finale kwam hij net wat kracht tekort voor de “medal match”. Maar fier als een gieter stond hij op het podium met een ZILVEREN MEDAILLE!!! Deze prestaties zijn in de eerste plaats te danken aan de inzet en disciplines van onze schutters. De trainer Jan Gheleyns die dag en nacht begaan is met zijn schutters. En niet te vergeten Sabine Dendooven die zich steeds belangeloos inzet om de schutters zich goed te laten voelen. Sabine weet wat een mental coach moet doen en lastte gisterenavond dan ook een relaxatiemoment in ter voorbereiding van deze dag. Sint-Pieters-Roos takes care of U!!

#PROUDTOBESPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *