2021 een jaar om snel te vergeten….Not for SPR!

Tempus fugit zeggen ze in het latijn. Hoe ouder je wordt hoe meer dit zo aanvoelt. Voeg dan daar corona aan toe en het is al helemaal niet te volgen. Iedereen binnen, mondmaskers, dit en dat niet meer doen,. Maandje later, dit mag wel en dit nu weer niet. Velen kregen er kop noch staart aan. Wij als club en hechte vriendenkring moesten ondergaan. We volg(d)en de regels die werden opgelegd en probeerden zoveel mogelijk open te doen. Activiteit na activiteit zagen we wegvallen en eigen “speciallekes” en souper moesten we annuleren. We hadden 5 lichtpunten om ons aan op te trekken.

Eerste lichtpunt: op de bovenverdieping konden we verder werken.

En het is/wordt toch o zo mooi!

Tweede lichtpunt: onze MOF-wedstrijd konden we gelukkig (tussen een versoepeling en verstrenging in) opnieuw laten doorgaan. Dit gaf ons de gelegenheid om nog eens schutters van andere clubs te ontmoeten.

Derde lichtpunt: de BBQ. Hallelujah! Wat waren we blij dat dit kon doorgaan! Wederom geslaagd al was het niet te warm. Hopelijk kunnen we volgend jaar buiten zitten tot middernacht! Iedereen nog eens bedankt om af te komen!

Vierde lichtpunt: de BOA 2021. Wow, wat was dat? Finaleplaatsen bij de vleet, een winnaar van de superfinale (Frédéric) en last but not least een BELGISCH KAMPIOEN Vandenbroele Daan. The sweet taste of victory werd gedeeld onder al de supporters ter plaatse alsook op het thuisfront bij de online volgers.

Als laatste lichtpunt: we zijn open, we zien elkaar (met mondmasker), maar we zien elkaar en komen naar de club. We kunnen als bestuur niet trotser zijn op jullie allemaal. Het is een moeilijke periode voor vele clubs. Sint-Pieters-Roos probeert er altijd het maximum uit te halen. Zo zijn we en zo zijn jullie ook als leden. Samen kunnen we veel bereiken en dit zal blijken in de toekomst. De standen voor boven zijn besteld en geleverd. Deze worden geplaatst na de laatste aanpassingen. We mogen trots zijn, jullie mogen trots zijn op jullie club. We are SPR; still growing strong!!!

En in in 2022 bestaan we 70 jaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *