Sterk verlangen

De bijna twee jaren van beperkte activiteiten beletten niet dat we veel nieuwe leden mochten verwelkomen in 2021.

Het waren allemaal enthousiaste mensen, en het is altijd leuk om te zien dat nieuwe leden zich snel thuis voelen in onze vereniging.

En wat wordt 2022? Om heel eerlijk te zijn, op dit ogenblik weet ik het nog niet. Alles hangt af van de evolutie van de situatie. In ieder geval komt het bestuur om de maand samen en wordt er naarstig werk gemaakt van de nieuwe schietstand.

In 2022 bestaat Sint-Pieters-Roos 70 jaar!

We hopen allemaal dat er geen nieuwe obstakels op ons afkomen zodat de viering in de loop van het jaar kan doorgaan. Wij houden de situatie angstvallig in het oog en zullen jullie ten gepaste tijde informeren.

Momenteel zijn we al 2022 ingestapt, en ik hoop van harte dat, ondanks de corona-crisis, jullie toch van het voorbije jaar hebben kunnen genieten, en dat dit voor iedereen ook in 2022 het geval zal zijn.

Het bestuur van de Koninklijke Schuttersvereniging Sint-Pieters-Roos wenst jullie allen het allerbeste voor 2022.

Gilbert Hoef

Eén antwoord op “Sterk verlangen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *