Komerbi op bezoek bij Spr

Om de vragende blikken te troosten wat uitleg.

Komerbi is de eerste safe space in Brugge die als ultieme doel gelijke kansen wil bieden aan maatschappelijk kwetsbare jongeren en jongvolwassenen. Onze werking vertrekt vanuit het idee dat de talenten van deze Brugse jongeren gezien, erkend en ontwikkeld moeten worden zowel binnen als buiten de school. Daarom worden onze Komerbies begeleid in het vormgeven van hun identiteit en ondersteund in het wegwerken van eventuele schoolachterstand. Dit wordt gedaan door zowel coachingsmomenten als vrijetijdsactiviteiten aan te bieden.

Op donderdag 4 november zakten ze dus af naar onze club. Héél mooi op tijd en vele geïnteresseerde blikken, zowel bij de jongens als bij de meisjes. Na een grondige uitleg door mezelf mochten ze aan de slag gaan in de schietstand. Wederom mocht blijken dat de dames het net iets beter deden dan de jongens, maar dit had geen invloed op de fun die iedereen ervaarde Deze jongeren toonden beleefdheid en respect die je jammer genoeg te weinig tegenkomt vandaag de dag. Alles werd tevens ook door Samia en Salim in goede banen geleid. Zij zet zich dan ook met hart en ziel in voor deze kids. Sintpietersroos is blij deze groep een leuke namiddag te hebben bezorgd. Hopelijk tot een volgende keer!.

Alle foto’s bekijken klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *