Nog aan het bekomen van de emoties maar…..

Onderstaande screenshot wil ik toch graag eens delen met jullie. Dit weekend waren heel wat van onze leden aanwezig op de BOA. Wij Sint-Pieters-Roos dragen steeds de vriendschappelijkheid, samenhang en ondersteuning van de leden hoog in het vaandel. Dit begint natuurlijk met een goeiendag en tot ziens. Op wedstrijdniveau lokaal/nationaal zien we steeds de vruchten hiervan. We helpen elkaar (ik was ziek en kreeg de nodige berichtjes). Moet ik helpen dragen? Heb je iets nodig? Moeten we iets meebrengen? Moet ik voorschieten? Dit blindelings vertrouwen en steun onder de leden zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar is helaas niet overal terug te vinden. Zijn wij dan de uitzondering? Hopelijk niet maar onderstaande commentaar geeft toch een signaal dat dit niet overal het geval is. Bij deze ben ik dan nog steeds (al altijd geweest) trots om deel te mogen uitmaken van dit team. Een fantastische club waar iedereen er voor elkaar is (in goede en slechte tijden). Bedankt bestuursleden en vooral jullie de leden en sympathisanten om dit iedere week waar te maken. SPR4EVER!!!

Merci Yves Rochette voor de commentaar! Hieronder nog 1tje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *