Making Spr bigger, greater and ready for more shooting!

Beste leden, stilstaan is achteruitgaan. Spr doet daar niet aan mee en kijkt steeds naar de toekomst. Ik herinner me de woorden van de voorzitter nog van enkele jaren geleden. We moeten uitbreiden, de prachtige bovenruimte benutten en andere disciplines aanbieden. We hadden inderdaad een mooie ruimte boven maar een bedenkelijk dak. Dit dak verhinderde ons om verder te gaan met de inrichting. Maar driewerf hoera, deze week komen ze met de stellingen en volgende week beginnen ze aan ons nieuwe dak! Dit kon enkel verwezenlijkt worden dankzij jullie, de trouwe leden, die mede aan de bar voor de nodige steun zorgden voor onze grootse plannen. De voorzitter Gilbert Hoef en zoon Nico zijn er alvast al aan begonnen om de muren in ere te herstellen. Wie zin heeft om eventueel een handje te helpen (met mondmasker) is steeds welkom. Bel 0499998955.

#PROUDTOBESPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *