There is a light at the end of the tunnel

Beste leden sympathisanten there is a light at the end of the tunnel. Toen ik gisteren naar het nummer “30 seconds” van de groep Therapy? aan het luisteren was hoorde ik de woorden “There is a light at the end of the tunnel”. Met deze woorden dacht ik, hoelang is de tunnel? Hoelang kan een tunnel zijn? Is er wel een tunnel? De tijden en omstandigheden die we vandaag meemaken zijn uitzonderlijk. Wanneer het zal stoppen weet niemand. Iedereen wil vlug zijn normale leventje terug oppikken. Gaan werken, afspreken met vrienden, terrasje doen, lekker gaan eten, concertje, theater. Maar voor mij en jullie is de grote kriebel waarschijnlijk het inslaan van de Violierstraat 7, zien dat de grote poort open staat en dat het statige gebouw geopend is in al zijn glorie. Dit verlangen was bij mij al aan het borrelen vanaf week 2. Ondertussen zijn we nu bijna 2 maanden ver. Dat is lang, héél lang. Ik mis de mensen van de club, de frisse pinten van de club, de gezellige babbels aan de bar, de interessante discussies aan de toog. Wees gerust beste mensen, we komen terug! De vraag is enkel wanneer? We beseffen ook dat, indien we terug open gaan, er waarschijnlijk regels aan verbonden zullen zijn. We zullen ons hieraan houden zoals het een goed huisvader betaamt. We moeten ook stilstaan bij al de mensen die het niet hebben gehaald. Momenteel staat de teller reeds boven de 8000. Ieder overlijden is gekoppeld aan families die het rouwproces moeten doorstaan. De psychologische en emotionele weerslag van deze crisis zal nog lang nazinderen. Voor zover ik weet zijn er onder de SPR-members en familie nog geen ernstige corona-toestanden gemeld. Weet ook dat we “One family” zijn en dus zeker mensen willen en zullen helpen indien nodig. Hierbij dan ook de melding : blijf in contact met elkaar. Gebruik social media (facebook,messenger, whatsapp etc….) stay connected. Laat je horen, al is het voor een lach of een traan. Hopelijk tot binnenkort!

#STAY SAFE STAY CONNECTED#

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *