BOA 2019 THE WEEKEND

Vrijdag 1 november. Gerief verzamelen, lijstje in mijn hoofd aflopen. Niets vergeten? Hmm, verse onderbroeken, kousen, wasgerief, portefeuille, wapen en toebehoren. Shit ik moet nog gaan tanken. Oh ja, ook nog wat cash afhalen want in “the deep south of Belgium” weet je nooit wat je tegenkomt. Om 13u45 aanzetten in druilerig weer. Even stilstaan in Brussel (wat had je gedacht) en vervolgens richting La Roche. Nog eventjes de benen strekken in een tankstation en een halve liter caffeïne tanken voor de laatste 100 km. De afrit Waha doet een belletje rinkelen en leidt me naar de bekende kronkelweg richting La Roche. 18 kilometer in derde versnelling met een paar serieuze bochten. Een local die achter je rijdt en waarschijnlijk denkt :” T’is weer een toerist voor me”. Die mannen kennen hun baan blindelings. De doorgang in La Roche was vrij dus kon ik vlot aankomen bij de Floreal club. Vertrouwde sfeer en een goed gevoel. Inchecken, beetje verfrissen en dan richting bar. Algauw zaten de vertrouwde gezichten gezellig aan de aperitief om vervolgens aan tafel te gaan in het restaurant Le Parc. We kregen opnieuw een heerlijke menu voorgeschoteld!

Zaterdag 2 november verzamelden we aan de ontbijttafel om wat energie op te doen. Enkele pistoolschutters waren al vroeg weg, want ze moesten schieten om 8u45.

NOT

Niet dus, blijkbaar was de planning gewijzigd en was er blijkbaar niet zo goed gecommuniceerd. Dit gaf natuurlijk de mensen de tijd om eens naar de standhouders te gaan en wat aankopen te doen. De mensen in het hotel kregen te horen dat de wedstrijd later zou doorgaan en konden dus nog rustig genieten van een extra koffie. Omstreeks 10u was ik aanwezig in de mooie WEX-hal. Nog wat peptalk geven aan de pistoolschutters en wachten op de eerste schoten.

Hieronder de pistoolschutters die zaterdag aan de beurt kwamen.

Klik op hun naam om de score te zien.

Iedereen schoot naar behoren. Davy Debel zette een heel mooie reeks neer en zijn pupil deed het super voor zijn eerste deelname aan het kampioenschap !! Proficiat!

Terug in het hotel was het tijd voor een apero aangeboden door de voorzitter. Vervolgens te voet met 19 man naar het dorp richting Signe Jeanne. Het was er lekker warm. De maaltijd kwam redelijk snel aan tafel waardoor de aangeboden aperitief nog niet leeg was. Het eten was lekker en de desserts kleine kunstwerkjes. Na een gezellig samenzijn was het opnieuw richting hotel waar de harde kern nog eventjes aan de bar bleef plakken. Toch werd er op een deftig uur naar de kamer gegaan want dag 2 kwam eraan voor de karabijnschutters!

Zondag 3 november. Na een “verkwikkende” nachtrust ontbijten en mentaal voorbereiden naar de wedstrijd toe. Hubert was de gelukkige om te starten om 8u45. Heel vroeg van huis vertrokken samen met zijn vrouwtje en desondanks een mooi resultaat behaald. Sofie kreeg haar vuurdoop ondersteund door een heuse fanclub. SINTPIETERSROOS IS FAMILY. Glenn, Ilias,Daan en Brent schoten voor wat ze waard waren. Ine schoot zichzelf in de finale waar ze op de 6e plaats eindigde. Ann onze MATER FAMILIAS schoot voor de eerste keer opgelegd en behaalde zilver!!

Hieronder de karabijnschutters. Klik op de naam voor de resultaten.

Dus het weekend in een notendop. Zilveren medaille en heel wat ervaring bij in de valies van de jeugdschutters. Er werd samen gegeten, gelachen en steun gegeven aan alle schutters. SPR een warme club met een warm hart voor iedereen !!

#PROUDTOBESPR

Eén antwoord op “BOA 2019 THE WEEKEND”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *