Nog een artikeltje….

De oudste schuttersvereniging van Brugge, Sint-Pieters Roos, werd in 1952 gesticht in 1952. Dierickx Glenn:” Afgelopen weekeinde schoten twee Olympische disciplines, namelijk luchtkarabijn en luchtpistool op 10 meter afstand. Jaarlijks organiseren we de Master Of Flanders in onze club gespreid over meerdere dagen. Dit was tevens een kampioenschap onder alle clubs aangesloten bij de Vlaamse Schietsportkoepel van Oost en West-Vlaanderen en er namen ongeveer een 120-tal schutters aan deel. Frédéric Vukojevic kaapte een eerste plaats in de wacht bij de luchtpistoolschutters. Vukojevic en Ann Vanoverbeke zijn eveneens kampioen geworden van de Vlaamse kampioenschappen 2019. Meteen twee grote titelkandidaten voor de Belgische titel in november in Marche-en-Famenne. Sint-Pieters-Roos heeft een momenteel een twintigtal jeugdschutters (jonger dan 18 jaar) en drie internationale schutters (Ine Verschragen, Frédéric Vukojevic en Valerie Willems).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *