Genk dag 3 de laatste loodjes ?

Drie dagen competitie op topniveau eisen hun tol. De tegenstanders waren niet min. Ex olympiërs, schutters volop in training voor de olympische spelen en schutters die worldcups afsluiten in de top 8. Het is iets anders dan de doorsnee wedstrijd voor het gewest.
De punten waren op de laatste dag dan ook wat minder.

Maar met een pak ervaring en verschillende werkpunten onder de arm kunnen onze schutters met opgeheven hoofd ons lokaal binnenstappen. En spr is dan ook terecht fier op hen. We waren trouwens de hofleverancier van de nationale ploeg. Goe bezig gasten. Proud to be spr.

De volgende afspraak ligt trouwens al weer om de hoek te wachten. Valerie en Frederik verdedigen opnieuw de nationale kleuren op het 4 landen tornooi begin juli in Zwevegem.

En toch ook een beetje onze kleuren

Eén antwoord op “Genk dag 3 de laatste loodjes ?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *