De souper… het verslag….

Hieronder enkele kernwoorden van onze souper 2019

M agnifiek

E legant

M ooie mensen

O nevenaarbaar

R ock ’n Roll

A mbiance

B est one ever

E xclusief

L ekker

De poll die we inrichten stond op 65% in de club en 35% op verplaatsing. Met het welgekende dakprobleem was het bestuur niet ontevreden met deze uitslag. Volgend probleem was : hoe pakken we het aan, welke traiteur, aankleden zaal, welke aperitief en hoe kunnen we het budgetvriendelijk houden voor de leden. De inschrijvingslijst werd uitgehangen en druppelsgewijs kwamen er namen tevoorschijn. De opkomst zag er niet zo groot uit als onze vorige edities. Hadden we  wel de juiste keuze gemaakt? Op de laatste vergadering werden de laatste puntjes op de i gezet en met enige gezonde nervositeit trokken we de deur dicht. Zaterdag waren we in de namiddag al op post samen met enkele helpende handen (Ann en Dirk) om de zaal in te richten en de mise en place voor de aperitiefhapjes te maken. Monika schudde enkele heerlijke en koude en warme hapjes uit haar mouw. Om 19u was bijna iedereen al aanwezig in de club. De aperitief kon zonder vertraging beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

De cava vloeide rijkelijk en de hapjes werden gesmaakt. De tongen kwamen los en er werd gezellig gekeuveld. Ondertussen was onze traiteur Taverlani druk bezig met het bereiden van onze maaltijd. Om 20u stipt gingen we aan tafel. De tafelbezetting zorgde hier en daar voor enkele ludieke woordwisselingen. We hadden gezorgd dat iedereen aan 1 grote tafel zat.

#SPR=TOUSENSEMBLE

Voordat we begonnen met de maaltijd schudde onze voorzitter nog een pittige speech uit zijn mouw.

Het voorgerecht smaakte even goed als dat het er uit zag!

 

 

 

 

 

 

 

Na het voorgerecht werden we getrakteerd op een heerlijke champignonsoep. Als hoofdgerecht kon men kiezen tussen vis en vlees, en opnieuw kregen we een heerlijk kunstwerkje voor onze neus. Hierbij wens ik nog eens de mensen van Taverlani te bedanken voor de heerlijke maaltijd en bediening. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, hetgeen bevestigd werd met een luid applaus.

Met een volle buik gingen we vervolgens over naar onze prijsuitreiking. Alle aanwezige kampioenen kregen onder applaus hun prijs overhandigd door Glenn. Mensen die net niet in de prijzen vielen, kregen toch een attentie aangeboden van het bestuur. (alle foto’s zijn terug te vinden onder Foto’s)

Na de uitreiking door Glenn werd die op zijn beurt verrast. Hij werd verkozen tot personality van SintPietersRoos en was duidelijk aangedaan.

De koffie en de taart waren nu aan de beurt en de muziek werd wat luider gezet. Partytime!!!

The names have been changed to protect the innocents

Dus om te besluiten. Dit was geen feestje, etentje of souper. Dit was een totaalervaring waar nogmaals duidelijk werd waar Sintpietersroos voor staat. Vriendschap, steun, ambiance en gezelligheid voor jong en oud. En aangezien het zo plezant was besliste het bestuur om de gratis drank wat langer te laten duren. Er werd door niemand geprotesteerd. Vandaag zindert de souper nog na in mijn hoofd. Iedereen van de aanwezigen beaamden dat dit een schitterende avond was. Het bestuur is dan ook trots op de geslaagde avond en wenst hierbij ook de helpende handen nogmaals te bedanken!!

#WEARESPR

 

 

Eén antwoord op “De souper… het verslag….”

  1. Merci voor het mooie verslag.
    Ik was heel aangenaam verrast toen ik in de laatste uurtjes na mijn skireisje jullie verwelkoming mocht ontvangen, het was hartverwarmend.
    De sfeer zat er toen al goed in en werd in het kwadraat verder gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *