Kerstschieting 2018 good..better…best!!

Beste leden, sympathisanten, ereleden.

Met een terechte fierheid kijk ik terug op een fantastische editie van onze kerstschieting! We waren met een 30-tal schutters afgekomen naar onze club, waar we omstreeks 19u50 begonnen met een ludieke kerstschieting. Ons aller Gonzo had voor enkele leuke uitdagingen gezorgd en had hier voor een alter ego gecreëerd : Herr WALTHER.

Deze dappere mens hield de kraai-en kerstkaarten vast waar we op moesten schieten. Sommige onder ons maakten gebruik van de kerst-attributen om helemaal in de sfeer te komen. Dit jaar mochten we ook enkele ereleden verwelkomen die het waagden om ook eens te proberen.

 

 

 

 

 

 

 

Er werd gegierd en gebruld, om te supporteren maar ook om af te leiden. De wedstrijd was gelukkige gebaseerd op “LET’S HAVE FUN”. Punten werden verdiend voor zowel goede schoten als voor slechte.

De 2de ronde werd op een hééél ludieke manier aangekondigd door Hubert. Er gingen superlekkere broodjes de bar rond (Bedankt TATTIES) en om 22uur werd er een Happy Hour gehouden met dank aan onze voorzitter!

De sfeer zat er nu nog meer in en na de 3 de ronde werd iedereen beloond met een mooie kalkoen aangeboden door alweer onze gulle voorzitter. Sommigen vonden het reeds welletjes en namen voldaan afscheid van de avond. De feestneuzen hadden nog wat energie over en met wat begeleidende muziek van Glenn werd er omstreeks 3 uur een einde gemaakt aan deze , nu al, historische kerstschieting!

Speciale vermelding voor Gonzo voor zijn schitterend werk en tevens ook voor Hubert Neirinck die zich heel de avond heeft ingezet om alles in goede banen te leiden.

#PROUDTOBESPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *