BOA 2018 is over… OP NAAR 2019 !!!

BOA 2018 ( pics by GONZO)

//pics.sintpietersroos.com/#!album-65

Dit weekend was het weer zover, de BOA. Voor velen een wedstrijd waar naar uitgekeken werd. Het is de enige wedstrijd in Belgie waar er zoveel andere clubs op afkomen. Ideaal om je eens te meten met de concurrentie. En die was er….. Vorige edities konden we terugkijken op enkele finaleplaatsen, maar helaas was dit deze keer niet het geval. Iedere SPR-schutter gaf het beste van zichzelf en 2 mensen slaagden erin hun persoonlijk record te verbreken! Vandenbroele Brent en Dierickx Glenn zetten een individuele beste jaarprestatie neer. Een dikke proficiat!

 

 

 

 

 

 

 

Het bestuur wenst alvast alle deelnemende schutters te bedanken voor hun inzet en zeker ook een pluim voor de mensen die zijn komen supporteren!!!

#PROUDTOBESPR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *