Dag van de sportclubs.. Nieuw lid ??

Zondagochtend 9 september om 9u30 hadden we afgesproken aan de club om alles te verzamelen voor de dag van de sportclubs. Nadat er 3 wagens waren volgeladen vertrokken we naar `t Zand. Al vlug had Glenn de locatie gezien waar we onze stand konden zetten. Stad Brugge had een riante oppervlakte ongeveer in het midden van het plein voorzien, waarvoor dank! Van Sabine konden we een riante, state of the art, tent gebruiken die in een wip opgezet was. Eens geplaatst vertrok Sabine naar Tienen samen met haar zonen om een MOF te schieten. Geroutineerd als we zijn werd de rest van de stand vlotjes opgezet…… tot we aan  de laptopjes kwamen. 2 stuks waren vlug opgestart, eentje had wad hulp nodig en de laatste zag er perte totale uit !!! Een lichte paniek maakte zich van enkele personen meester. Wat als we die niet aan de praat krijgen? Wat als we maar 3 banen kunnen gebruiken. Den Glenn bleef er rustig bij en stelde voor om een aperitiefje te gaan drinken terwijl hijzelf eens rustig het probleem kon bekijken. Met het nodige geduld en zijn liefde voor de computer was het laatste toestel gebruiksklaar. Ready to shoot! Het was prachtig weer en het volk vond blijkbaar maar zijn weg naar het Zand rond 14u30. Vanaf dan was het boem erop. Tot 17u15 stonden de 4 standen non stop vol!! Toeristen (Frans, Iers, Spaans, Italianen enz) konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en probeerden ook eens. Maar het gros van de bezoekers waren toch de bruggelingen. Van 6 tot 80 jaar passeerden onze stand. Oei, amai, das moeilijk, ik sta niet stil waren woorden die we regelmatig hoorden. Onze burgervader kwam ook eens langs en een schotje kon natuurlijk niet uitblijven. Sint Pieters Roos is er voor iedereen. Na de laatste schutters, was het opruimen geblazen. Dit ging nog vlotter dan het opstellen dankzij de hulp van Jeroen, Emiel en hun vriend. Eens alles terug in de club werd er nog iets genuttigd in De Vismijn.

Een perfecte afsluiter van een perfecte dag !!

Bedankt aan iedereen die er was!

#PROUDTOBESPR

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *