DOORGAAN OP KARAKTER

Cyril vervulde gisteren ook zijn burgerplicht en kwam naar Vossenhul om de Mof te schieten. In een ongeval de dag voordien had zijn rechter hand pijnlijk bezeerd, die trouwens zeer gezwollen was. Schuttersvest en schoenen moesten met de nodige hulp aangedaan worden. Met de moed der wanhoop heeft hij toch zijn ganse wedstrijd uitgeschoten. Zaterdagavond bleek na een rontgenfoto dat Cyril zijn hand op drie plaatsen gebroken was + verplaatsing van de middenhand beentjes. Gevolg maandag operatie, gips, revalidatie, en OEPS Belgian Open, Riac, rest van het seizoen, enz………. Valerie weet er ook alles van.

VAN KARAKTERSTREKTE GESPROKEN. CHAPEAU CYRIL

HET SPR TEAM WENST JE SPOEDIG HERSTEL!!!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *