Eerste medailles Beker van Vlaanderen 2017 zijn binnen!

SPR scoort opnieuw !

Bron foto’s: Sigrid Decloedt (thanks a lot)

Vandaag op de eerste dag van de finales Beker van Vlaanderen behaalde Spr reeds 3 medailles. Ine schoot een meer dan verdienstelijke wedstrijd. Na 14 schoten in de finale stond ze op de 1ste plaats naast enkele schutters van de nationale selectie zoals Manon Claessens, Hannelore Veraart en Emma Vandevyvere. Uiteindelijk behaalde ze de 5de plaats. Monika stond goed haar mannetje in het sterk bezette veld en eindigde op een verdienstelijke 8ste plaats. Cyril Jonniaux liet zich niet doen in zijn reeks en behaalde een mooie 5de plaats in de finale. Bran eindigde 6e in zijn finale. Ricardo proefde voor de eerste keer van een finale. Deze wedstrijd was voor alle schutters een mooie oefening voor de BOA. SPR heeft mooie vooruitzichten voor de aankomende BOA 2017 !

REMI VAN HAUWAERT 1STE PLAATS GOUDEN MEDAILLE

RHUNE DEAN 2DE PLAATS ZILVEREN MEDAILLE

MAXIM DEVOLDER 3DE PLAATS BRONZEN MEDAILLE

Deze namiddag schieten de seniors dames en heren nog en kan er nog wat edelmetaal bijkomen. We duimen alvast !

Sfeerbeeld voor de finale, pupil Rhune met trainer Jan Gheleyns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *