BBQ 2017 opnieuw een voltreffer !!!

Onder een stralende zon en met een grote bende happy mensen beleefden we een superleuke dag. Het bestuur was al vroeg uit de veren om alles klaar te zetten voor een prachtige dag. Om 10u30 was alles klaar en moest enkel de aperitief nog worden uitgetest. Gonzo kwam deze keer met Aperol op de proppen. Een heerlijk verfrissende cocktail !

Na de aperitief vergezeld met straffe chipkes en krokante nootjes begon de traiteur zijn vleeske te bakken 🙂

Met een ruime keuze aan verse groentje en heerlijk gebakken vlees werd er met plezier aangeschoven. De cuisson was in orde en iedereen was heel tevreden over de maaltijd.

Voor de voetballiefhebbers kon men aan de bar de wedstrijd van Club Brugge volgen. Voor de mensen die zin hadden in een zoetigheid hadden Sigrid en Rhune voor een verrassing gezorgd. Een heuse SPR-taart vergezeld van een assortiment heerlijke cupcakes die ten voordele van de jeugd werden aangeboden. Overheerlijk met een kopje koffie. Van harte bedankt Sigrid en Rhune !!!

Toen was het tijd om uit te bollen en bij te praten met de nodige dranken. De voorzitter keek en zag dat het goed was. TEAM SPR did it again. Het bestuur bedankt alle aanwezigen voor de leuke dag. Noteer alvast 26 augustus in jullie agenda voor de SPR BBQ 2018 !!

Alle foto’s vind je terug onder foto’s 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *