Goud en zilver voor Rani en Maxim op Vlaams kampioenschap!

De jeugd doet het weer! Op zaterdag trokken ze naar Mechelen samen met enkele volwassenen om er hun Vlaams Kampioenschap pistool te schieten. Het werd een nek aan nek race en de zenuwen gierden door de jonge lichamen. Beide jeugdschutters zorgden voor wat jaloerse blikken van andere clubs. Dit bewijst nogmaals dat SPR een kweekvijver is voor jong en jeugdig talent. Onze ondersteuning werpt nog altijd zijn vruchten af! Bij deze wens ik ook Fréderic proficiat te wensen mijn zijn sterk bevochten 6e plaats. Er zaten enkele kleppers in zijn deelnemersveld. Achteraf keerde iedereen met een tevreden gevoel terug huiswaarts. Op naar de volgende wedstrijd! WE ARE SPR !!!

Eén antwoord op “Goud en zilver voor Rani en Maxim op Vlaams kampioenschap!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *