SPR goes Meifoor 2017

De rode brigade had verzamelen geblazen om 19u30 ter hoogte van het concertgebouw. Iedereen was redelijk goed op tijd. Onder een stralende zon werd er lekker rondgekuierd op de foor. Eerst ging het richting Albertpark waar Ine een heus marktonderzoek uitvoerde met betrekking tot de “fidget spinners” het speeltje van het moment om tot rust te komen blijkbaar. Na 37 kraampjes had ze uiteindelijk eentje gevonden die haar aanstond. Natuurlijk eentje in de clubkleuren ;-). Op het einde van het park  was het eerste attractiebezoek een feit de AirMax. Alleen al van ernaar te kijken werd ik al misselijk, Bran, Ricardo en Bertil hadden er blijkbaar geen last van. Op terugweg naar het Zand hadden we enkele gegadigden voor The Wild Mouse. Dit blijft een toffe rit. De clubkas zorgde voor een leuk financieel steuntje voor onze youngsters. Een bezoek aan het schietkraam kon niet ontbreken. Hier werden alle regels en technische kennis over de schouders gegooid en er volgde een snelvuur op de pijpjes door Daan en Brent. De Take Off blijft ook een klassieker, Bertil, Remi, Ricardo en Bran durfden het aan. De groten hadden ondertussen een fris pintje in de hand. Op het beursplein werd iedereen naar het pistoolkraam gezogen. Hier werd er ook een schotje gelost door velen. Speciale vermelding voor Jan Gheleyns die op een haar na perfect had geschoten!!! Sabine had ondertussen voor een grote portie churros gezorgd om de maag wat te vullen. Het Coca Cola spel werd eventjes uitgetest door Remi en Isabel, geen succes maar altijd prijs. Het was toch wel een “spinner” als troostprijs zeker ;-). Gedreven door een droge lever werd er vervolgens iets genuttigd op kosten van de club in Het Lindenhof. Daar zagen we dat het reeds 0-2 was voor Manchester en dat de beker dus zo goed als binnen was. De honger sloeg weer toe bij enkelen en er werd nog een hamburgertje genuttigd bij de Gezondheidsapotheek. Dit alles werd nog eens doorgespoeld in de Rica Rock met een traktaat van onze toen (bijna) jarige Pascal! Het was een geslaagde avond in een ongedwongen sfeertje. Bedankt voor de aanwezigen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *