Mooie verbroederingsdag met Het Loodje uit Herent

Op zaterdag 20 mei kregen we bezoek van schuttersclub ‘T Loodje uit Herent. Ze werden met open armen ontvangen in onze club. Iedereen was goedgemutst en de sfeer zat er meteen in. Omstreeks 10u werd er een wedstrijd geschoten. Voor de hongerigen waren er pistolets en lekkere croque monsieur. Omstreeks 14u trokken we dan het centrum in en bezochten we het chocolademuseum. De gidsen vertelden ons alles over chocolade van begin tot einde. Na afloop kreeg iedereen een half kilootje mee. Als je weet dat chocolade gezond is als je er 7 gram per dag van eet dan ben je 71 dagen zoet !! Omstreeks 19u verzamelden we terug in ons clublokaal voor de aperitief en een lekkere maaltijd. De prijzen werden uitgereikt en er werd gul met complimentjes voor beide clubs gestrooid. Er werd meteen ook beslist om volgend jaar een bezoekje aan Herent te brengen. Het was een leuke kennismaking met toffe ervaren schutters. We kijken al uit naar volgend jaar!

 

Eén antwoord op “Mooie verbroederingsdag met Het Loodje uit Herent”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *