Sleepover 2017

Woensdag 12 juli viel de regen continu met BAKKEN uit de onheilspellende hemel.

Het was dan ook bang afwachten (buienradar werd die voormiddag zéééééééééééééééér nauwlettend in het oog gehouden!) of we met jong en oud met ons stalen ros naar Beernem konden trekken om er deel te nemen aan de wereldvermaarde highland games.

De weergoden waren ons wonder boven wonder goed gezind en we kregen zelfs nog de zon te zien!

De clans waren niet optimaal verdeeld maar iedereen zette zijn beste beentje voor.

We deden de A, gooiden met balken (Bertil bleek een echte krachtpatser te zijn), wisten ook waar de klepel hing, sleurden met loodzware kannen, namen de boog ter hand en pijnigden zelfs onze grijze materie!

Tevreden keerden we naar ons lokaal terug om er truth or dare te spelen (ijsblokjes kwamen in bh’s en bijna in onderbroeken terecht). Daarna werden de heerlijke braadworsten (met véééééééééééél ui voor Maxim Devolder ;-)) verslonden en popcorn gepopt boven de knetterende vuurkorf. Ook de marshmallows waren terug van de partij.

Gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *